Asahi on kehon ja mielen liikuntamuoto

 

 

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten suurimmat terveysongelmat: selän ja hartiaseudun vaivat, erilaiset murtumat sekä stressin aiheuttamat psyko-somaattiset ongelmat.

Asahi perustuu fysioterapian kaltaisiin liikkeisiin, jossa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä. Sen liikkeet ovat suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, niin että kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia.

Useat ammattiurheilijat ja -esiintyjät sekä erilaisista työrasitteista tai –tapaturmista kärsineet henkilöt ovat kokeneet saavansa lievitystä ongelmiin. Asahin on todettu mm. auttavan palautumaan rankan urheilusuoritteen jälkeen tai lisäämään keskittymistä uuvuttavan työpäivän keskellä.

Asahi Health -palvelu tuo hyvän olon sinun lähellesi päivän jokaisena hetkenä. Tutustu palveluun tästä tai siirry valitsemaan sinulle paras Asahi Health –tuote. Lisätietoa lajista löydät osoitteesta www.asahi.fi.